30.09.2019
Upiecť si svoj vlastný domáci chleba zo 100% ražnej múky a kvásku nie je tak ťažké, ako si mnohí myslia. Potrebujete len niekoľko málo prísad a čas.
Čítať ďalej30.09.2019
Ako pripraviť chlebový kvások. Pečeniu kváskového ražného chleba predchádza príprava kvásku. Potrebujete len (ražnú) múku, vodu a 5 dní času.
Čítať ďalej30.09.2019
Čo sa Vám vybaví, keď sa povie škorica, mandle a datle? No iste - Vianoce! Aj z týchto surovín môžeme rýchlo a jednoducho vyrobiť vynikajúce guličky pre zdravé adventné maškrtenie.
Čítať ďalej30.09.2019
Vianočné pečivo nemusí byť plné masla, cukru a bielej múky. Vianočný čas je čas aj na maškrtenie. Poďme ho spoločne tento rok deťom spríjemniť bez cukru. Vyskúšajte náš recept na kakaové rezy.
Čítať ďalej30.09.2019
Presvedčte sa sami, aké ľahké je naplniť tortilu alebo aj len list čakanky či kapusty. Dobrú chuť!
Čítať ďalej30.09.2019
Presvedčte sa sami, aké ľahké je premeniť našu špeciálnu semienkovú zmes Metabolic Balance na chutnú nátierku. Hodia sa k nej takmer všetky druhy zeleniny. Dobrú chuť!
Čítať ďalej30.09.2019
Chutný recept s výhonkami, nielen pre vegánov a vegetariánov. Klíčenie strukovín a semien je vhodným zdrojom vitálnych látok predovšetkým počas zimného obdobia. Dobrú chuť!
Čítať ďalej12.01.2017
Chutí jarne a zároveň je veľmi jednoduchá na prípravu
Čítať ďalej07.12.2016
Poznáte cícerové krutóny? Výborná verzia bielkovín - Metabolic Balance, ktorá sa perfektne hodí s tekvicovou polievkou.
Čítať ďalej